Αποστολές για Ελλάδα: 

Για αποστολές εντός Ελλάδος  τα έξοδα αποστολής είναι 4.00€ έως 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό 1,00€  και 1.50€ το κόστος αντικαταβολής.
Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι οι ACS COURIER  & ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ , η οποίες διαθέτουν το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής, στην Ελλάδα και την μεγαλύτερη αξιοπιστία. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο των Κούριερ, το marketdeals.gr  θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση πέραν των προαναφερόμενων.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ;
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή), από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες εντός Αττικής, αλλά και σε μεγάλα αστικά κέντρα αποστέλλονται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ACS COURIER  & ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.
Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται με επίσης με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ACS COURIER  & ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Η ώρα παράδοσης δεν είναι συγκεκριμένη και γίνεται μεταξύ 10:00 έως 19:00. Αν επιθυμείτε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η κάθε Κούριερ.

Σημειώνεται επίσης ότι οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και αργιών. Αν επιθυμείτε παράδοση εντός Σαββατοκύριακου επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η ACS COURIER  & ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

Αποστολές για Κύπρο:


Για αποστολές προς Κύπρο  τα έξοδα αποστολής είναι 6.50€ έως 5 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό 1.00€ και 2.00€ το κόστος αντικαταβολής.
Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η KRONOS EXPRESS, η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής, στην Ελλάδα και Κύπρο και την μεγαλύτερη αξιοπιστία.
Η ώρα παράδοσης δεν είναι συγκεκριμένη και γίνεται μεταξύ 10:00 έως 19:00. Αν επιθυμείτε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η KRONOS EXPRESS.

Το κόστος μεταφοράς διαμορφώνετε ανά είδος. Το ποσό αποστολής θα σας εμφανιστεί κατά την προσθήκη των εμπορευμάτων στο καλάθι αγορών.
Κατά την αποστολή της παραγγελία σας θα ενημερωθείτε με σχετικό email τον Αρ. αποστολής σας.

Σημειώνεται επίσης ότι οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και αργιών. Αν επιθυμείτε παράδοση εντός Σαββατοκύριακου επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η KRONOS EXPRESS.

Main Menu