1. Με αντικαταβολή. Η χρέωση είναι 1.50€

2. Με τη χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Όλα τα στοιχεία της κάρτας σας αποθηκεύονται σε server της συνεργαζόμενης Τράπεζας (Revolut) ή της Paypal και όχι σε δικό μας server. Το www.marketpoint.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.

3. Μέσω PayPal χρησιμοποιώντας το λογαριασμό PayPal που διαθέτετε ή μέσω της χρεωστικής η πιστωτικής σας κάρτας. Και σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας δεν αποθηκεύει κανένα στοιχείο των καρτών σας. Το PayPal είναι ένα από το ποιο ισχυρά προστατευόμενο τρόπο πληρωμής Online για τις Online πληρωμές σας.

4. Με κατάθεση ή μεταφορά μέσω Web Baking Μπορείτε σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας και να μας αποστείλετε με e-mail την απόδειξη κατάθεσης. Στην αιτιολογία να αναγράφεται το όνομά σας και τον αριθμό παραγγελίας σας.
ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΗΜ. ΚΑΛΑΤΖΗ
Αρ. Λογαριασμού €: 5524-030947-565
IBAN: GR38 0172 5240 0055 2403 0947 565
SWIFT: PIRBGRAAXXX

Υπενθύμιση: Παρακαλώ μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στα σχόλια της πληρωμής.

Main Menu